Yoga

Kraftfullt redskap mot stress, utbrändhet och andra obalanser.

Det handlar inte främst om fysiska övningar, utan om att söka din egen stillhet och skapa mer kraft och energi. Det gör vi genom att vi arbetar med den fysiska kroppen. Jobbar med medveten närvaro, andning och meditation.

Vad är yoga? 

Yoga är ett mycket kraftfull redskap mot stress, utbrändhet och andra obalanser. Jag håller yoga i grupp och privat. Hör av dig till mig och berätta vad som skulle passa dig. Kanske är ni en grupp som har en lokal men ingen som leder. Eller vill ni bara få till ett bra yogatillfälle när ni samlas ett gäng.

Jag jobbar både med Yin-Yoga och Kundaliniyoga och det är yogaformerna som passar alla. Otränad eller vältränad, ung som gammal. Det en kombination av kroppsställningar, andningsövningar och koncentration. Jag ser yogan som en möjlighet till att vända sig inåt och vara en stund med sig själv bortom tempot och allt brus i vardagen. Här jobbar vi med olika verktyg (kroppsövningar, andning, avslappning och meditation) som gör att du kan känna dig mer balanserad i vardagen.

Många människor associerar yoga med lite mindre lätta och konstiga kroppsställningar, men egentligen är det inte kroppsställningarna som är utmärkande för yoga utan snarare andningen och koncentrationen.

Yogaträningen arbetar på många olika nivåer och med flera av kroppens olika system samtidigt. Till exempel andning och lungor, muskulatur, matsmältningsapparaten, körtelsystemet, lymfsystemet, nervsystemet och hjärnan.

Aktuell info om terminsyogan och övriga event finns på Facebook sidan och skickas även ut i kundmail.
Kom ihåg att ta med egen matta/filt och en kudde/meditationskudde samt att komma i god tid.