Kostrådgivning online

Din resa med att läka startar här.

Med kostrådgivningen får du verktyg som fungerar, skapar förändring och gör skillnad på riktigt. Du får möjligheten att ta tillbaka makten över din egen hälsa och sakta men säkert lära dig att bli din egen expert.

Hur funkar det?

Känner du att du behöver vägledning eller knuff i rätt riktning när det gäller din kost för att kunna ta din balans, hälsa och mående framåt så kan en enskild rådgivning vara ett klokt val. Vi träffas fysiskt på min mottagning i Dalsjöfors eller online. Då pratar vi om vad du skulle kunna göra för att förändra och förbättra dina förutsättningar för bättre hälsa, starkare immunförsvar och läkning på ett hållbart sätt.

Jag jobbar utifrån Antony Williams (Medical medium) kunskapsbas med information som fungerar och som kroppen förstår.

Jag rekommenderar att vi följer upp med 2 samtal ytterligare (1/månad) där emellan finns jag på mail och svarar på dina frågor ca 1 gång/vecka.

För online coachning bör du kontakta mig separat också så att vi kommer överens om hur vi tar kontakt. Betalning för onlinerådgivning sker före samtalet med Swish.

Vid coachingtillfället förbered dig med papper och penna.

Anthony William nr 1 av NewYorkTimes bästsäljande författare. Han skriver om hemligheten bakom kroniska och mystiska sjukdomar och hur man till slut kan läka.

Kostrådgivning
Vi träffas fysiskt på min mottagning i Dalsjöfors eller online. Vi pratar om vad du skulle kunna göra för att förändra och förbättra dina förutsättningar för bättre hälsa, starkare immunförsvar och läkning på ett hållbart sätt.
Jag jobbar utifrån Antony Williams (Medical medium) kunskapsbas med information som fungerar och som kroppen förstår.

Uppföljningssamtal
För att få en mer hållbar och fungerande förbättring långsiktigt för dig och din väg emot balans så är uppföljningssamtalen en given del. Vi går igenom hur det gått och vad som har hänt och ev förändrats. Den är först aktuell ett tag efter den första rådgivningen.