Ansiktsbehandlingar

Hos mig får ansiktsbehandlingen en helt annan riktning

Att bli omhändertagen och ompysslad är en av grundstenarna i behandlingarna. Syftet är också att på djupet få dig att känna ro och avslappning samtidigt medans jag hjälper huden på traven.

Ansiktsbehandlingar

Vid en ansiktsbehandling går jag igenom din hud, analyserar tillståndet. Då jag jobbar med hälsa från grunden är det viktigt att förstå att din miljö och konstitution i kroppen är den som speglar och visar med symtom i det yttre vad som egentligen pågår. Jag kommer att tala om för dig vad saker och ting beror på och därefter ge dig tips och råd på hur du kan komma vidare. Strävan är att använda så rena produkter som möjligt.

Dina behov i fokus

Behandlingen anpassas efter vad du behöver just nu. Jag rengör mildt, stärker upp, näringsboostar och återfuktar samt masserar med olika tekniker. Allt det för att stärka konditionen i din hud, skapa cirkulation, genomströmning och läkekraft samt skapa en pigg och fräsch hudyta med glow på ett naturligt sätt. Det förekommer också portömning beroende av behov och önskan.

Du kopplar helt enkelt av från vardagen medans jag gör jobbet. Det kan vara allt från 30 min till 2 timmar.

Avslutningsvis får du råd och rekommendationer kring hur du kan jobba vidare för att upprätthålla en sund hudbild.
Du kan vara säker på att du går här ifrån med en skön känsla.

Möjligheten finns att göra olika tillval som bl.a. fix med fransar och bryn eller vaxning.

Therese Helhetshälsa ansiktsbehandling

Behandlingar

Uppfräschande ansiktsbehandling
Djuprengöring, mask & massage.
60 minuter

Klassisk ansikte/avslappning
Djuprengöring av ansikte, hals & dekolletage. En lisa för själen.
90 minuter

Behandling för dig som vill ha mer:

Sleeping Beauty/Återhämtning de luxe!

En behandling utöver det vanliga där du får hjälp till att komma i djup avslappning. Jag behandlar dig med Dr Belters ekologiska och resultatinriktade produkter. Du får en ansiktsbehandling och även omsorg till dina händer utöver det vanliga.

105 minuter

Dina händer får dubbla inpackningar som föregås med peeling och mask. Där emellan jobbar jag med ansikte hals och dekolletage som djuprengörs (ej portömning). Du får segla i väg till drömmarnas land medan jag masserar dig med mineralstenar (aventurin som skapar lugn, balans och avslappning), fjäderlätta penslar och mina händer under enzympeeling och en sleeping beauty mask. När det är dags för ansiktsmasken nr 2 så visar jag dig vägen djupare in i vilan med hjälp av ljudet från klangskålarna.
Avslutningsvis står det ett stärkande te eller en hälsosam drink samt frukt och väntar på dig så att du kan komma till baka i lugn och ro.

Therese Helhetshälsa ansiktsbehandling