Ansiktsbehandlingar

Anpassade behandlingar till varje ansikte

Engagemanget av ditt arbete med huden och val av produkter visar ditt resultat. För att komma längre så gör klinikbehandlingar av utbildad hudterapeut stor skillnad. Vi lägger nivån utifrån vad du vill uppnå.

Ansiktsbehandlingar med Dr Belter och Exuviance produkter

Jag jobbar med Exuviance som är en resultatinriktad hudvårdsserie. Den är från början framställd för problemhud såsom acne, rosacea, eksem mm. Självklart har den också en tydlig, förändrande, föryngrande och underhållande funktion även på normal till åldrande hud.

Vid en ansiktsbehandling går jag igenom din hud, analyserar tillståndet och behandlar utefter dina behov och önskemål. Jag jobbar alltid utifrån ett helhetsperspektiv där allting hänger ihop.

Dina behov i fokus

Behandlingen anpassas efter vad du behöver just nu. Det ingår pensling av olika fruktsyror för att rengöra på djupet samt att cellförnyelsen kickas igång. Ansiktsmasker anpassas efter vad vi vill eller behöver påverka. Det och lite till gör vi för att stärka konditionen i din hud och för att skapa en fräsch hudyta med glow. Det förekommer också massage och portömning beroende på vilken typ av behandling man väljer. Du kan också göra olika tillval som bl.a. fix med fransar och bryn.

Här kopplar du av från vardagen medans jag gör jobbet. Det kan vara på lunchen med en quick fix eller en lite längre behandling med mer tid för dig. Du kan vara säker på att få ett synligt resultat när du går härifrån.

Avslutningsvis får du råd och rekommendationer kring vilken hudvårdsrutin som skulle passa för dig och hur du kan jobba vidare för att upprätthålla en sund hudbild.

Therese Helhetshälsa ansiktsbehandling

Behandlingar

Acnebehandling
En djuprengörande behandling med PHA-peeling, portömning och lugnande ansiktsmask.
Acnebehandlingen går med fördel också att göra om man har besvär till exempel på ryggen.
60 minuter

Exuviance retinolpeeling
Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen hud eller fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter vår instruktion. Efter ca 2-3 dagar fjällar huden. Det varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden återställd med förnyad spänst och smidighet.
Särskilda Exuvianceprodukter rekommenderas för bästa återhämtning.
30 minuter

Klassisk ansikte/avslappning
Djuprengöring av ansikte, hals & dekolletage. En lisa för själen.
90 minuter

Ansiktsbehandling Lyx
Ansikte, hals & dekolletage.
Djuprengöring & exfoliering med fruktsyrapensling (AHA & PHA).
Brynplock och färg om så önskas, portömning efter behov.
Ljuvligt renande & avslappnande massage.
Ansiktsmask & därefter stärkande produkter för din hudtyp.
Djuprengöring inklusive inpackning för händerna.

För att göra det extra lyxigt kan man med fördel boka in en fotvård i samband med denna behandling
90 minuter

Quickfix ögon & ansikte
Rengöring, peeling, syrabehandling. Mask för ansikte och ögon. Specialprodukter. En behandling som med fördel upprepas för att få ett snabbare resultat.
40 minuter

Uppfräschande ansiktsbehandling
Djuprengöring, mask & massage.
60 minuter

Behandling för dig som vill ha mer:

Sleeping Beauty/Återhämtning de luxe!

En behandling utöver det vanliga där du får hjälp till att komma i djup avslappning. Jag behandlar dig med Dr Belters ekologiska och resultatinriktade produkter. Du får en ansiktsbehandling och även omsorg till dina händer utöver det vanliga.

105 minuter

Dina händer får dubbla inpackningar som föregås med peeling och mask. Där emellan jobbar jag med ansikte hals och dekolletage som djuprengörs (ej portömning). Du får segla i väg till drömmarnas land medan jag masserar dig med mineralstenar (aventurin som skapar lugn, balans och avslappning), fjäderlätta penslar och mina händer under enzympeeling och en sleeping beauty mask. När det är dags för ansiktsmasken nr 2 så visar jag dig vägen djupare in i vilan med hjälp av ljudet från klangskålarna.
Avslutningsvis står det ett stärkande te eller en hälsosam drink samt frukt och väntar på dig så att du kan komma till baka i lugn och ro.

Therese Helhetshälsa ansiktsbehandling