Fotvård

Friska steg med välskötta fötter

Att gå på fotvård regelbundet är en investering till dig själv och något man kan välja oavsett ålder.

Varför fotvård? 

En fotvårdsbehandling blir en stunds avkoppling som du kan välja bara för att det är skönt och utan att du har några besvär men också en möjlighet om du har svårt för att sköta dina fötter själv. Kanske har du inte så lätt med att klippa, fila och feja på egen hand.

Så här funkar det

Jag kollar din kondition av dina fötter och vi samtalar kring dina behov och eventuella besvär som vårtor, nagelsvamp, förhårdnader av olika slag. Under tiden sitter du i ett skönt fotbad.

Jag klipper, slipar nagelbädden och överväxta nagelband samt fotsulorna. Givetvis ger vi lite extra omsorg till områden som kräver det som ex förhårdnader.

Avslutningsvis masserar jag in dina fötter i en go kräm som gör gott. Finner jag behov så kanske jag även skickar med dig lite hälsorelaterade rekommendationer då jag alltid utgår från att allt hänger ihop.

Behandlingar

 

Fotvård
Fotbad, klipp, slip, puts, återfuktning. Hjälp & rådgivning vid problem.
45 minuter

Fotvård Lyx

Härligt renande & värmande fotbad med efterföljande klippning av naglar, putsning av nagelband, slipning av nagelbädd samt slipning av fotsulan.
Därefter kan du luta dig bakåt i stolen och lägga igen ögonen en stund under tiden får du peeling av underben och fötter, inpackning och efterföljande massage samt återfuktning av nagelband.

60 minuter

Om du har mer omfattande besvär med dina fötter rekommenderas kontakt via telefon för bokning.