Matlagningskurser

Växtbaserad matlagning i vardagen

Var med och bli inspirerad till mer växtbaserad/vegansk kost i vardagen. Lära dig om mat som medicin och hur du kan rena/detoxa din kropp enligt Anthony Williams lära.

Vad innebär kursen? 

Att vända sig till maten för att förbättra måendet har jag gjort länge och det lyser tydligt igenom i mitt arbete med hälsa från grunden. Själv har jag valt hel och ren växtbaserad/vegansk kost sen över 10 år tillbaka för att skapa balans i kroppen. Jag ser oändliga möjligheter med den samtidigt som det kan vara fantastisk gott, fräscht och mer hälsosamt. Det är lixom i köket som det händer!

Den här kursen är för dig som är nyfiken. Det innebär inte att man behöver vara vegetarian eller vegan, vara redo att göra en detox eller ha något du vill läka. Om så skulle vara fallet är det ju en än större anledning till att haka på. Vi kommer helt enkelt in med olika erfarenheter och låter oss mötas vid grytor, bunkar, råvaror och livserfarenheter.
Detta är för dig som vill skapa möjligheter och öka kunskapen kring mera grönt i vardagen på ett lättsamt och roligt sätt.

Jag kommer att vägleda er igenom dessa 3 fristående tillfällen. Grundstommen i matlagningen följer Medical Medium/ Anthony William. Känner du till honom så är det positivt men inget krav.

Hur funkar det?

De inspirerande och roliga matlagningskurserna är återkommande men går också att boka enskilt för arbetslaget, kompisgänget eller familjen. Platsen är församlingshemmets kök i Dannike eller ev annan plats.

Vi lagar en massa olika goda rätter under min ledning som vi sen dukar upp till en buffé och avnjuter tillsammans.

• Växtbaserad/vegansk matlagning i vardagen. Inspiration, tips och trix om hur du kan ta in mer vegansk mat (även glutenfritt) i din vardag utan krångel.

•Kom i gång med mat som medicin enligt Anthony William ”Medical medium”. Vi lagar, smakar och hittar fina rutiner att plocka med in i vardagen av mat som läker och inte sätter käppar i hjulet för ditt mående.

•Läka på djupet med Detox/Rening. Introduktion till Anthony Williams reningsprotokoll. Föreläsning, dialog, mat/medicintillverkning samt avsmakning på alla tillverkade godsaker.

Tidsåtgång ca 3 timmar/tillfälle.
Minst antal deltagare 8p eller att man bekostar för 8p om man är färre.
Maxantal 12p

Förenklat recepthäfte medföljer men tag gärna med block och penna för möjligheten att anteckna. Medtag också förkläde och inneskor.

Anmälan görs till mig via mail, ringa eller sms. Betalning sker före kursstart. Vid frågor är du välkommen att återkoppla.