Hälsokosten

Nu är det enklare att äta mer hälsosamt

Näring är det som är vårt bränsle till kroppens funktioner och överlevnad. Källan främst är kosten där vi bör välja att se maten som vår medicin.

Vad är hälsokost? 

För att vi ska uppnå balans och hålla oss så friska som möjligt behöver vi se till helheten. Kanske är det ingen nyhet för dig men det tål att upprepas att våra jordar inte är så näringsrika längre som de varit tidigare då bl.a. konstgödning har skapat urlakning. 

Något mer som påverkar våran dränering av näringsämnen i kroppen är stress som också kan vara i form av skador eller sjukdom, stillasittande, dålig kost, miljöbelastning så som mögel eller kemikalier o.s.v

Hälsokost är ett samlingsord för giftfria råvaror och rena tillskott.

 

Hur funkar det?

Då jag jobbar med helhetshälsan och läkning för kroppen ser jag det som en viktig del att kunna erbjuda tillskott och vissa livsmedel i hel och ren form som kroppen kan känna igen och ta upp. För att komma vidare i sin läkning och strävan till balans så om det gäller något mindre eller kanske något du dragits med en längre tid behöver immunförsvar få hjälp med att stärkas då det är dess främsta uppgift att återta kontroll och balans.

På Therese Helhetshälsa finns det produkter från bl.a. Holistic, Helhetshälsan, IonSilver. De preparat du finner på hyllan är t.ex. zink, B12, Spirulina, Multivitaminer, Multimineraler, D-vitamin, Nässlepulver, Magnesium, Selen, L-lysin, Probiotika, Kolloidaltsilver, MSM, Glukosamin mm, mm.

Jag tar också in varor från Biofood som ex kokosfett (finns möjlighet att beställa storpack á25kg), rismalt, Dr organic deo, örtteer av olika slag, florfri tandkräm mm,mm.